Thaçi në takim me ministren Xhaçka flet për transformimin e FSK-së

Kryesoret Nov 24, 2017

Ministrja e Mbrojtjes së Shqipërisë, Olta Xhaçka, ka thënë se anëtarësimi i shteteve të rajonit në aleancën veriatlantike, përfshirë edhe anëtarësimin e Kosovës, do të zgjidhte problemet e sigurisë me të cilat përballet rajoni ynë. Ajo theksoi se së... Më shumë

Ish-prokurorja Bamieh përqesh EULEX-in

Kryesoret Nov 24, 2017

Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ish-prokurorja e që denoncoi korrupsionin e ndërkombëtarëve,... Më shumë

Gjykata merr këtë vendim për Fatmir Limajn

Kryesoret Nov 24, 2017

Gjykata sot ka dhënë vendimin për zëvendëskryeministrin Fatmir Limajn dhe të tjerët në rastin MTPT, në... Më shumë

“Me këto zhvillime aktuale nuk përjashtohen trazira të mëdha në mars”

Kryesoret Nov 24, 2017

Vetëm gjatë javës së fundit në vendin tonë ndodhën mori ngjarjesh, të cilat e... Më shumë

Dështon sërish seanca gjyqësore ndaj Lushtakut

Kryesoret Nov 24, 2017

Për herë të tretë ka dështuar seanca e shqyrtimit fillestar ndaj Sami Lushtakut dhe... Më shumë

Keni ndonjë lajm interesant? Klikoni butonin per ta raportuar

RAPORTO

Ky është çmimi nëse doni të bëni tuajën këtë makinë fluturuese
Brenda vitit 2020 kompania britanike ‘NeoXCraft’ planifikon të prodhojë për shitje një makinë fluturuese, e cila parashikohet të arrijë...

Vala Kids

Keni ndonjë lajm interesant? Klikoni butonin per ta raportuar

RAPORTO

Kongresi i Drejtshkrimit – ngjarje e rëndësishme për gjuhën dhe kulturën kombëtare
Luan Rama 45 vjet më parë, prej 20 deri më 25 nëntor 1972, u mbajt në Tiranë me nismën...