​Motrat Lipa ‘pushtojnë’ tregun ndërkombëtar, ky është profesioni që ka zgjedhur Rina ​Motrat Lipa ‘pushtojnë’ tregun ndërkombëtar, ky është profesioni që ka zgjedhur Rina
Rina Lipa ka nënshkruar një marrëveshje shumë të rëndësishme me kompaninë e njohur botërore. Dua dhe Rina Lipa po pushtojnë botën, pasi janë përfshirë... ​Motrat Lipa ‘pushtojnë’ tregun ndërkombëtar, ky është profesioni që ka zgjedhur Rina

Rina Lipa ka nënshkruar një marrëveshje shumë të rëndësishme me kompaninë e njohur botërore.

Dua dhe Rina Lipa po pushtojnë botën, pasi janë përfshirë në dy industri të ndryshme. Ndërsa Dua ka arritur sukses të jashtëzakonshëm në tregun muzikor ndërkombëtar, Rina është në hapat e duhura në botën e modelimit.

Së fundmi, u bë publik lajmi se Rina arriti të siguronte një marrëveshje si stiliste me Nasty Gal.