​Theret me thikë një i mitur në Prishtinë ​Theret me thikë një i mitur në Prishtinë
Një i mitur në rrethana të panjohura është therur me thikë nga të dyshuar të panjohur. Rasti ka ndodhur dje në mesditë. Viktima ka... ​Theret me thikë një i mitur në Prishtinë

Një i mitur në rrethana të panjohura është therur me thikë nga të dyshuar të panjohur.

Rasti ka ndodhur dje në mesditë. Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar në tretman mjekësor.