104 vjeçarja ka dëshirë që të arrestohet për një arsye të çuditshme 104 vjeçarja ka dëshirë që të arrestohet për një arsye të çuditshme
Anne Brokenbroë, 104 vjeçare nga qyteti i Bristol ka një dëshirë shumë të pazakontë. Ajo dëshiron që të arrestohet sepse nuk ka qenë asnjëherë... 104 vjeçarja ka dëshirë që të arrestohet për një arsye të çuditshme

Anne Brokenbroë, 104 vjeçare nga qyteti i Bristol ka një dëshirë shumë të pazakontë.

Ajo dëshiron që të arrestohet sepse nuk ka qenë asnjëherë në anën e kundër të ligjit, transmeton Indeksonline.

Vendi ku kishte punuar ajo vendosi që asaj të ia plotësonte një dëshirë.

“Dëshira ime është që të arrestohem, unë jam 140 vjeç dhe nuk kam qenë asnjëherë në anën e gabuar të ligjit” kishte shkruar Anne .

Policia lokale thanë se ishin të kënaqur që do t’ia plotësojnë dëshirën 104 vjeçares. /Indeksonline/