11 shtatori, Çitaku: Kujtimi juaj do të jetë në zemrat tona përgjithmonë 11 shtatori, Çitaku: Kujtimi juaj do të jetë në zemrat tona përgjithmonë
Vlora Çitaku, ambasadorja e Kosovës në SHBA, kujton rrëzimin e kullave binjake më 11 shtator të 2001-së. Ajo tha se tani janë 18 vjet... 11 shtatori, Çitaku: Kujtimi juaj do të jetë në zemrat tona përgjithmonë

Vlora Çitaku, ambasadorja e Kosovës në SHBA, kujton rrëzimin e kullave binjake më 11 shtator të 2001-së.

Ajo tha se tani janë 18 vjet pas sulmeve dhe se mendimet tyre janë me viktimat, transmeton Klan Kosova.

“Sakrifica juaj nuk u bë e kotë. Kujtimi juaj do të vazhdojë të jetë në zemrat tona përgjithmonë”, ka shkruar Çitaku në rrjetin social Facebook.