14 mësuesit më të mirë në botë 14 mësuesit më të mirë në botë

14 mësuesit më të mirë në botë

Fun 25 January, 2016, 15:21

Të gjithë ne kemi mësues të preferuar që kujtojmë nga ditët e shkollës ose universitetit dhe ne përgjithmonë mbajmë me vete nga ta kujtime... 14 mësuesit më të mirë në botë

Të gjithë ne kemi mësues të preferuar që kujtojmë nga ditët e shkollës ose universitetit dhe ne përgjithmonë mbajmë me vete nga ta kujtime të mira nga të cilat jemi inspiruar.

Të gjithë ata mësues  që dijnë të komunikojnë me fëmijët dhe e bëjnë mësimin jo të mërzitshëm dhe argëtues. Faleminderit shumë!

161605-600-1453381452-2321

Një studente kishte marrë në ligjeratë fëmijën e saj sepse nuk kishte pasur para që ta punësonte një edukatore. Kur fëmija filloi të qante profesori e mori atë nga nëna e tij, e qetësoi dhe vazhdoi mësimim.

160555-600-1453381452-3jzFTws

E vetmja gjë që duhet të bëni është të ndëgjoni me kujdes.

161755-600-1453381452-11130960-R3L8T8D-600-8_1-1

Profesionistët e mirë nuk pranojnë asnjë marrëveshje.

2222

Mësuesja e historisë, Kush tjetër?

161205-600-1453381452-DHhqaYg

Ora e mësuesit gjatë provimit.

161305-600-1453381452-awesome-teachers-funny-55__605

Mësuesi  i fizikës shpjegon vetitë e lëngjeve.

160405-600-1453381452-0cb94af1e4f4240ba306525b48cb60c8_970x

Një mësues i artit vizaton çdo ditë në tabelë nga një vepër të njohur për të inspiruar studentët.

162005-600-1453381452-11120910-R3L8T8D-600-0_f1766_db7c4263_orig

Një profesionist i mirë gjen çdo herë zgjidhje për të vizatuar trekëndësh.

162055-600-1453381452-11120710-R3L8T8D-600-123

Mësuesi im na premtoi se nëse e gjithë klasa merrnim nota të mira në test ai do të vishej si Scooby Doo dhe do të sillte në shkollë shampanjë joalkoolike për ne. Ne të gjithë u përpoqëm shumë dhe mësuesi ynë e mbajti fjalën.

3333

Mësuesi nuk e zgjoi nga gjumi studentin mirëpo doli në foto me të.

4444

Mësuesja gjeti një kotele të humbur afër shkollës. Ligjerata ishte shumë interesante.

5555

Dhoma e një mësuesi të astronomisë.

6666

Një mësues matematike feston ditën e PI.

7777

Mësuesi i fizikës zhvillon një eksperiment.