209 pacientë kërkuan shërbime shëndetësore në Emergjencë për 24 orë 209 pacientë kërkuan shërbime shëndetësore në Emergjencë për 24 orë
209 pacientë kanë kërkuar shërbime të ndryshme shëndetësore në 24 orët e fundit në Klinikën Emergjente në QKUK. Nga numri i përgjithshëm, 48 prej... 209 pacientë kërkuan shërbime shëndetësore në Emergjencë për 24 orë

209 pacientë kanë kërkuar shërbime të ndryshme shëndetësore në 24 orët e fundit në Klinikën Emergjente në QKUK.

Nga numri i përgjithshëm, 48 prej tyre kanë qenë reanimime, 39 vizita kirurgjike, 61 pacientë me shërbime internistike, transmeton Indeksonline.

Poashtu 47 raste kanë qenë ortopedike dhe 14 intervenime të shpejta në sallën e intervenimeve të vogla.