23 vjeçarja me sëmundje të rëndë, kërkon ndihmë për shërim 23 vjeçarja me sëmundje të rëndë, kërkon ndihmë për shërim
Omelda Meta, 23 vjeçare, ka nevojë urgjente për ndihmë, për shkak të sëmundjes së kancerit, saktësisht Limfomën Hodgkins, e cila ka arritur në stadin... 23 vjeçarja me sëmundje të rëndë, kërkon ndihmë për shërim

Omelda Meta, 23 vjeçare, ka nevojë urgjente për ndihmë, për shkak të sëmundjes së kancerit, saktësisht Limfomën Hodgkins, e cila ka arritur në stadin 4b.

Asaj kurimi i kushton më shumë se 40.000 euro dhe nuk ka përfituar mbështetje nga shteti.

Rasti i saj është urgjent, dhe kushdo që mund të kontribuojë informacionet i gjeni në foton e mëposhtme. /GazetaExpress/