3 filxhanë në ditë nga kjo pije, do të bëjnë mrekulli! 3 filxhanë në ditë nga kjo pije, do të bëjnë mrekulli!
Kur është fjala për eliminimin e dhjamit dhe yndyrës nga trupi, të gjithë priremi të zbulojmë mënyra të reja për të stimuluar këtë proces.... 3 filxhanë në ditë nga kjo pije, do të bëjnë mrekulli!

Kur është fjala për eliminimin e dhjamit dhe yndyrës nga trupi, të gjithë priremi të zbulojmë mënyra të reja për të stimuluar këtë proces. Për shkak të efikasitetit të saj kjo recetë jep rezultate për një kohë të shkurtër dhe per shkak të efikasitetit është përdorur në mbarë botën.

Përbërësit:

Kanellë

Çaj jeshil

Ujë

Përgatitja:

Merrni 800 ml ujë, 1 shkop kanellë dhe 3 gjethe çaji. Lerini të vlojnë në ujë dhe pas vlimit lerini 15 minuta me kapak. Kjo recetë këshillohet të konsumohet para vaktit të mëngjesit, pas zgjimit. Kupa e parë duhet të konsumohet me stomak bosh, tjetra menjëherë pas mëngjesit. Rekomandohet të konsumohet edhe një tjetër në mbrëmje para gjumit.