4 Veturat më ekonomike për vitin 2018 4 Veturat më ekonomike për vitin 2018
Këtu keni një selektim të veturave më ekonomike dhe të vogla për vitin 2018, shkruan Sovrani.info. Kjo është lista e 4 modeleve më të mira... 4 Veturat më ekonomike për vitin 2018

Këtu keni një selektim të veturave më ekonomike dhe të vogla për vitin 2018, shkruan Sovrani.info.

Kjo është lista e 4 modeleve më të mira për këtë vit:

 

Nissan Sentra

7727

Toyota Corolla

2018-toyota-corolla-01-placement-1

Mazda Mazda 3

8287

 

Audi A3

8230