5 modelet e këpucëve që po i veshin në Milano, Paris dhe NY 5 modelet e këpucëve që po i veshin në Milano, Paris dhe NY
Pasi skanuam të gjitha risitë në Javët e Modës në Milano, Paris apo New York, kemi dalë në konkluzionin se këtë sezon do të... 5 modelet e këpucëve që po i veshin në Milano, Paris dhe NY

Pasi skanuam të gjitha risitë në Javët e Modës në Milano, Paris apo New York, kemi dalë në konkluzionin se këtë sezon do të mbeteni të kënaqur me trendet e reja të këpucëve.

Nga rikthimi i trendeve të vjetra të këpucëve me gomë të trashë te modeli i këpucëve-rrjetë, këtë sezon vjeshte-dimri ka kaq shumë zgjedhje saqë s’do dini si të veproni.

Megjithatë ne jemi këtu për t’ju ndihmuar që në blerjen e radhës të tregoheni të zgjuar duke zgjedhur një ose më shumë nga  modelet e këpucëve që po i veshin të gjitha fashionistave:

Çizmet me gjatësi deri te gjuri

Gjysmë-çizmet me bazë gome

Këpucët rrjetë

Shapkat

Këpucët me bazë gome