9 arsye pse duhet të falënderoni veten 9 arsye pse duhet të falënderoni veten
Ne e praktikojmë gati çdo ditë falënderimin ndaj të tjerëve, megjithatë ne asnjëherë nuk e falenderojmë veten tonë. Mendoni për këtë gjë, një falenderim... 9 arsye pse duhet të falënderoni veten

Ne e praktikojmë gati çdo ditë falënderimin ndaj të tjerëve, megjithatë ne asnjëherë nuk e falenderojmë veten tonë. Mendoni për këtë gjë, një falenderim i thjeshtë për veten tonë mundet fuqishëm të influencojë nivelin tonë të lumturisë. Vetëm ata që dijnë të vlerësojnë dhe të falenderojnë veten, jetojnë jetën e tyre pa shumë vështirsi.

Sovrani.info prezenton nëntë gjëra të thjeshta për të cilat mund të falënderoni veten:

 

  1. Shpesh herë ju vëni veten në dyshim dhe në vështirsi
  2. Ti je i punësuar
  3. Ti ke kohë të bësh diçka me të cilën kënaqesh
  4. Ti je i interesuar për diçka
  5. Ti ke një ose dy miq të ngushtë
  6. Lëreni veten të kënaqeni më gjërat e vogla që sjell jeta
  7. Ti je i sinqert me veten dhe e pranon kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç keni bërë plan
  8. Ti nuk je më personi që ishe më parë
  9. Ti di si të ëndërrosh

Të falënderosh veten është më e lehtë se sa duket. Le të përpiqemi të falenderojmë veten tonë për gjithçka, për sukseset e vogla dhe arritjet, për mundësinë që të ndihemi të gjallë dhe të lumtur. Le të jemi falënderues ndaj vetes tonë për atë që jemi, që jemi unik dhe të ndryshëm. Provojeni dhe do të gjeni dallimet. Provojeni dhe do të ndihemi më mirë se kurrë. E garantuar!