A dëshmojnë këto fotografi se dhelprat janë krijesa më e dashur? (FOTO) A dëshmojnë këto fotografi se dhelprat janë krijesa më e dashur? (FOTO)
Fotografi i talentuar gjerman, Roeselien Raimond, bënë fotografi të jashtëzakonshme të dhelprave. Këtë vit, për ditë të Shën Valentinit, ai kishte vendosur të dëshmoj... A dëshmojnë këto fotografi se dhelprat janë krijesa më e dashur? (FOTO)
Fotografi i talentuar gjerman, Roeselien Raimond, bënë fotografi të jashtëzakonshme të dhelprave.

Këtë vit, për ditë të Shën Valentinit, ai kishte vendosur të dëshmoj sesa të dashura janë dhelprat, pavarësisht thashetheme se ato janë ‘të këqija dhe mashtruese’, raporton lajmi.net.

“Unë nuk njoh ndonjë kafshë tjetër që shfaq më shumë dashuri sesa dhelprat. Kjo ndoshta është se unë nuk njoh asnjë kafshë tjetër sikurse i njoh dhelprat, por kjo nuk është çështja. Çështja është…dashuria. Dashuria e dhelprave që të jem më i sakt”, ka thënë ai në një intervistë, transmeton lajmi.net.

Se a e dëshmojnë fotografitë e mëposhtme për ju dashurinë e dhelprave, këtë vendoseni vet.