A quhet kjo vjedhje A quhet kjo vjedhje

A quhet kjo vjedhje

Kureshtje 7 March, 2016, 18:52

Ellis Battista akuzohet se ka vjedhur një dyqan që ishte i mbyllur, teksa ka marrë vetëm një paketë cigaresh. Deri këtu historia është normale,... A quhet kjo vjedhje

Ellis Battista akuzohet se ka vjedhur një dyqan që ishte i mbyllur, teksa ka marrë vetëm një paketë cigaresh. Deri këtu historia është normale, por çfarë bëri Ellis?

Pasi ka marr paketën e cigareve, ai i është drejtuar kamerave të dyqanit ku tregon se ka marrë paketën dhe ka lënë kartmonedhën prej 6 dollarësh. Por u arrestua nga policia sapo doli nga dyqani.

Battista ka thënë se ka qënë i dehur në momentin e ngjarjes dhe se nuk ka patur qëllim të vjedhë dyqanin. Sipas policisë dëmi i shkaktar në thyerjen e derës kryesore është 800 dollarë.

Detektivët thonë se dyqani që qëndron i hapur 24 orë në 24 ishte vetëm pak metra nga dyqani ku Ellis hyri me forcë. Tashmë ai është në liri me kusht, pasi akuzohet për vjedhje me thyerje.