Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Ahmet Isufi në fjalën e tij ka thënë se partia që ai përfaëson mbetet stoike karshi votës për...

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Ahmet Isufi në fjalën e tij ka thënë se partia që ai përfaëson mbetet stoike karshi votës për demarkacionin.

Isufi ka theksuar se nuk do e votjnë marrëveshjen e demarkacionit shkruan sovrani.info.

Sipas tij, pas raportit të fundit janë qartësuar edhe më shumë gjërat dhe siç thotë ai AAK nuk do ta votojë këtë marrëveshje.sovrani.info