Adoleshenti vetëvritet teksa fliste me prindërit me kamerë Adoleshenti vetëvritet teksa fliste me prindërit me kamerë
Prindërit e një adoleshenti u bënë dëshmitarë të një ngjarjeje të rëndë e cila përfshiu pikërisht djalin e tyre. Ky i fundit u ekzekutua... Adoleshenti vetëvritet teksa fliste me prindërit me kamerë

Prindërit e një adoleshenti u bënë dëshmitarë të një ngjarjeje të rëndë e cila përfshiu pikërisht djalin e tyre.

Ky i fundit u ekzekutua brenda shtëpisë së tij në Australi, teksa po fliste përmes telefonit me prindërit e tij, që ishin në Greqi.

Prindërit panë ngjarjen shokuese në kamera.

Viktima është 16-vjeçari, Alexis Cats, ndërsa motivet e ngjarjes së rëndë mbeten ende të paqarta.

Një shok klase i viktimës tha se Alex ishte një fëmijë i sjellshëm dhe i qetë, ndërsa xhaxhai i tij tha se familja ende nuk mund të besojë se çfarë ka ndodhur. /noa.al/