Aksident në Fushë-Kosovë, lëndohen disa persona (VIDEO) Aksident në Fushë-Kosovë, lëndohen disa persona (VIDEO)
Një aksident zinxhiror ka ndodhur në orët e mbrëmjes në Fushë-Kosovë. Klan Kosovë mëson se disa persona janë lënduar dhe të njëjtit dërguar për... Aksident në Fushë-Kosovë, lëndohen disa persona (VIDEO)

Një aksident zinxhiror ka ndodhur në orët e mbrëmjes në Fushë-Kosovë.

Klan Kosovë mëson se disa persona janë lënduar dhe të njëjtit dërguar për tretman mjekësor.

Akoma nuk dihet për shkaqet që kanë çuar deri tek ky aksident.