Aksident trafiku në Banje të Istogut Aksident trafiku në Banje të Istogut
Një aksident trafiku ka ndodhur sot Banjë të Istogut,  ku janë përplasur një veturë e tipit “Pasat” me një “Mercedes”. Policia ka dalë në... Aksident trafiku në Banje të Istogut

Një aksident trafiku ka ndodhur sot Banjë të Istogut,  ku janë përplasur një veturë e tipit “Pasat” me një “Mercedes”. Policia ka dalë në vendngjarje dhe po e analizon ngjarjen.