Aktori reagon ashpër ndaj kryetarit të komunës… Aktori reagon ashpër ndaj kryetarit të komunës…
Aktori i humorit Julian Deda, i deklaruar shpesh kundër qeverisë aktuale, ditën e sotme ka shpërthyer keq kundër kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj. Gjithçka... Aktori reagon ashpër ndaj kryetarit të komunës…

Aktori i humorit Julian Deda, i deklaruar shpesh kundër qeverisë aktuale, ditën e sotme ka shpërthyer keq kundër kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj.

Gjithçka për shkak të bllokimit të gomës që i është bërë makinës së tij, teksa ka qenë e parkuar.

Juli publikon edhe foto për të denoncuar, duke thënë se i është vënë gjobë preferenciale, ndërkohë që dikujt tjetër i janë marrë lekët në dorë.

Statusi i plotë i Julit në Facebook

O Erion Veliaj, çfarë lloj specie njerëzish ke punësuar? Ç’lloj rilindasi, injoranti dhe inatçiu ke futur në ato zyra?

Jam dakord që ne të gjobitemi sa herë që e shkelim ligjin, por ti sapo më vure një gjobë preferenciale. Pra policia jote bashkiake i diferencon njerëzit, në të njëjtin rresht, dikujt i ve gjobë dhe me sa duket dikujt tjetër ja merr lekët në dorë. Kjo është një mënyrë shumë e mirë për të vjedhur tamam ashtu siç premtuat, “në mënyrë jo kaq flagrante, sa ç’kanë bërë ata”. P.s. Hajdutëri e madhe

capture