Albin Kurti del para mediave: Ky është lajmi që e jep Albin Kurti del para mediave: Ky është lajmi që e jep
Kryetari i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Albin Kurti ka paralajmëruar se partia e tij dhe LDK-ja të shkojë me një listë në zgjedhjet e ardhshme. “Kurrë... Albin Kurti del para mediave: Ky është lajmi që e jep

Kryetari i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Albin Kurti ka paralajmëruar se partia e tij dhe LDK-ja të shkojë me një listë në zgjedhjet e ardhshme.

“Kurrë më të gatshëm s’kemi qenë për zgjedhje, ne jemi opozita e vërtetë”, ka thënë ai.

“Në ditët dhe javët në vazhdim do të bashkërendojmë për hapat e Kosovës. Jemi të interesuar që ta krijojmë paraprakisht një subjektet që fiton lista ngadhënjyese që e kthen shpresën në Kosovë. Ka vullnet nga ana jonë për një bashkërendim drejt zgjedhjeve të reja. LDK ende se ka përfunduar procesin e brendshëm zgjedhor”, është shprehur ai.