Ambasada amerikane: Viza turistike bazohet tek intervista, jo tek dokumentet Ambasada amerikane: Viza turistike bazohet tek intervista, jo tek dokumentet
Në lidhje me aplikimin për viza turistike reagon sërish ambasada amerikane në Tiranë. Bëhet me dije se për aplikimin e vizave turistike në 2018... Ambasada amerikane: Viza turistike bazohet tek intervista, jo tek dokumentet

Në lidhje me aplikimin për viza turistike reagon sërish ambasada amerikane në Tiranë.

Bëhet me dije se për aplikimin e vizave turistike në 2018 mos harroni se viza bazohet tek intervista, jo tek dokumentet tuaja

“Ju uroj një Vit të Ri të lumtur dhe të begatë! Zotimi im dhe i Kenny-për Vitin e Ri: të vazhdojmë t’ju ofrojmë udhëzime korrekte dhe të përditësuara për të gjithë ju … dhe gjithashtu të hamë sa më shumë bakllava!” Më poshtë janë disa këshilla të rëndësishme për aplikimin e vizave turistike në 2018. Mos harroni, viza turistike bazohet tek intervista, jo tek dokumentet tuaja!”, shkruan ambasada.