Ambasadat në Prishtinë tregojnë shifrat e kosovarëve që kërkojnë viza Ambasadat në Prishtinë tregojnë shifrat e kosovarëve që kërkojnë viza
Derisa në takimet me zyrtarët e Bashkimit Evropian kryetemë mbetet heqja e vizave, Klan Kosova iu drejtua disa ambasadave për të marrë shifrat se... Ambasadat në Prishtinë tregojnë shifrat e kosovarëve që kërkojnë viza

Derisa në takimet me zyrtarët e Bashkimit Evropian kryetemë mbetet heqja e vizave, Klan Kosova iu drejtua disa ambasadave për të marrë shifrat se sa kërkesa u janë dorëzuar dhe sa nga to janë pranuar.

Disa nga to ofruan shifra nga janari i vitit 2017 e këndej.