Anxhelina dhe Beatrixi nuk flasin bashkë! Ja çfarë tha Alban Ramosaj kur u pyet se çfarë ka ndodhur mes tyre Anxhelina dhe Beatrixi nuk flasin bashkë! Ja çfarë tha Alban Ramosaj kur u pyet se çfarë ka ndodhur mes tyre
Pak kohë më parë kudo në media bëri bujë të madhe fakti që dy kushërirat Anxhelina Hadergjonaj dhe Beatrix Ramosajt  nuk flisnin me njëra-tjetrën.... Anxhelina dhe Beatrixi nuk flasin bashkë! Ja çfarë tha Alban Ramosaj kur u pyet se çfarë ka ndodhur mes tyre

Pak kohë më parë kudo në media bëri bujë të madhe fakti që dy kushërirat Anxhelina Hadergjonaj dhe Beatrix Ramosajt  nuk flisnin me njëra-tjetrën.

Lidhur me këtë çështje ka pasur spekulime të shumta ndërkohë, së fundmi këngëtari i njohur Alban Ramosaj ka qenë i ftuar në emisionin “NIN”, prej ku është pyetur rreth asaj çfarë ka ndodhur mes motrës së tij dhe kushërirës.

“Refuzoj të flas. Nuk është në dorën time të përgjigjem!”- tha Albani mes të tjerash.

Këngëtari foli gjithashtu edhe për këngët e realizuara nga ai, për të cilat theksoi se ato janë të bazuara në realitetin që ai vetë e ka kaluar.  Gjithashtu Albani ka treguar detaje për publikun e gjerë lidhur me jetën e tij mes Kosovës dhe Shqipërisë.