Apple do prezantojë ‘iPhone 11’ në Kaliforni Apple do prezantojë ‘iPhone 11’ në Kaliforni
Apple prezanton sot në Kaliforni të SHBA-ve smartfonin ‘iPhone 11’ dhe risi të tjera për kërë vit. Tre thuhet se do të jetë numri... Apple do prezantojë ‘iPhone 11’ në Kaliforni

Apple prezanton sot në Kaliforni të SHBA-ve smartfonin ‘iPhone 11’ dhe risi të tjera për kërë vit.

Tre thuhet se do të jetë numri i ri i smartfonëve që do prezantohen: iPhone 11, iPhone 11 pro dhe iPhone 11 Pro Max, transmeton lajmi.net.

Nëse prisnit ndonjë ndryshim rrënjësor dizajni, kjo nuk do ndodh. Apple vazhdon të ndjekë ritmin e vet me dizajnin që mbetet pas a shumë I stabilizuar në tre gjeneratat e fundit iPhone, e nuk heq dorë as nga Face ID.

11 Pro është praktikisht një trashëgimtar i denjë i X dhe XS.

Iphone 11 vjen me një çmim prej $749 , ndërsa Pro dhe Max vlejnë përkatësisht 999 dhe $1,099 dollarë.

Apple ka paralajmëruar se eventi do të transmetohet drejtpërdrejt në platformën ‘Youtube’.