Bëhet fjalë për një skeç humoristik ku luante edhe prezantuesja tashmë e njohur Arbnora Ademaj. Gjatë vitit 2012-të  ajo ishte pjesë e një projekti...

Bëhet fjalë për një skeç humoristik ku luante edhe prezantuesja tashmë e njohur Arbnora Ademaj. Gjatë vitit 2012-të  ajo ishte pjesë e një projekti humoristik, dhe luante rolin e varfanjakës.

Nënë e disa fëmijëve dhe bashkëshorte e ish ushtarit të UÇK-së, bukuroshja shqiptare jetonte në kushte të rënda ekonomike, dhe nuk kishte se me çka të ushqente familjen.

Ky skeç pasqyronte realitetin e disa familjeve shqiptare. Ndryshe Arbnoren e kemi parë edhe në projekte të tjera të ngjashme./Magazina.al/.

Për më shumë ndiq videon nga minuta e 2:50.