Arrestohet një grua pasi tentoi të hynte në shkollën e Princit të Anglisë (FOTO/VIDEO) Arrestohet një grua pasi tentoi të hynte në shkollën e Princit të Anglisë (FOTO/VIDEO)
Policia sot ka arrestuar një grua 40 vjeçare në Londër. Ajo u arrestua në shkollën “Thomas’ Battersea” pasi ka hyrë pa pasur qasje dhe... Arrestohet një grua pasi tentoi të hynte në shkollën e Princit të Anglisë (FOTO/VIDEO)

Policia sot ka arrestuar një grua 40 vjeçare në Londër. Ajo u arrestua në shkollën “Thomas’ Battersea” pasi ka hyrë pa pasur qasje dhe është cilësuar si e dyshuar. Në këtë shkollë ka filluar mësimet Princi Xhorxh i Anglisë. Ai nisi ditën e parë të shkollës të enjten e kaluar, raporton Sovrani.info.

Gruaja u dërgua në një stacion policor të Londrës dhe policia më pas tha se do ta rishikojë edhe njëherë protokollin e sigurisë në këtë shkollë. /Sovrani.info

 

school