Arrin Kupa në Gjilan, festë gjithandej Arrin Kupa në Gjilan, festë gjithandej
Në Gjilan ka arritur Kupa, të cilën e fitoi sot Drita dhe tashmë edhe tifozët, “intelektualët”, të cilët shkuan në Pejë për të ndjekur... Arrin Kupa në Gjilan, festë gjithandej

Në Gjilan ka arritur Kupa, të cilën e fitoi sot Drita dhe tashmë edhe tifozët, “intelektualët”, të cilët shkuan në Pejë për të ndjekur nga afër ndeshjen Drita-Prishtina, janë kthyer në qytetin e tyre për të festuar së bashku me skuadrë.