Artistja që dizajnon fustane mahnitëse me llak për thonj! (FOTO) Artistja që dizajnon fustane mahnitëse me llak për thonj! (FOTO)
E kush ka qenë ajo vajzë që me një manikyr ka lyer vetëm thonjtë? Manikyri ishte kozmetika e cila gjente përdorim thuajse për çdo... Artistja që dizajnon fustane mahnitëse me llak për thonj! (FOTO)

E kush ka qenë ajo vajzë që me një manikyr ka lyer vetëm thonjtë?

Manikyri ishte kozmetika e cila gjente përdorim thuajse për çdo gjë. Mund të lyeje kapakun e telefonit, fletoret dollapin dhe ç’të dilte para…

Një artiste i është kthyer viteve të fëmijërisë dhe kënaqësia e saj është të pikturojë me manikyr.  Nuk vizaton më gjëra së koti, por fustane të cilat të lënë pa mend.

Chan Clayrene, studion për arte pamore dhe ajo që më së miri di të bëjë lidhet ngushtë me modën dhe pikturën. Galeria e mëposhtme do t’ju mahnisë.

0f869d13027a8748cc7c174112406685

3a5e7986377439fc76c3f960e496f841

4abe2d4d478fead53665ac034eea2449

16f02e79aac0a6846bbf22b62e4d567b

94de930b8bef9e63f01e1a55ad81735a

0457dac3e72893eb0626b8134a288922

7501a9a4085f5efe1a070c8242a9ae10

182669db7cef1567eb9759359c29c0ae

bc65c9e5eb43824f9b92ee48cfc10474