Babai kthen dhomën e vajzës në një pyll përrallash (FOTO) Babai kthen dhomën e vajzës në një pyll përrallash (FOTO)
Një burrë në Uashington të SHBA ka ndërtuar një botë çudirash për vajzën e tij 6 vjeçare dhe fotot do ju mahnisin. “Vajza ime... Babai kthen dhomën e vajzës në një pyll përrallash (FOTO)

Një burrë në Uashington të SHBA ka ndërtuar një botë çudirash për vajzën e tij 6 vjeçare dhe fotot do ju mahnisin.

“Vajza ime donte një pemë zanash në dhomën e saj ku ajo mund të ulej, të lexonte libra dhe të ngjitej në degë – shkruan , babai i vajzës, Ro, në website-in e tij.