Sipas gazetës MundoDeportivo, pas bisedimeve mes klubit dhe argjentinasit, Messit do t’i rritet paga pothuajse dyfish sezonin e ardhshëm, që do të thotë se...

Sipas gazetës MundoDeportivo, pas bisedimeve mes klubit dhe argjentinasit, Messit do t’i rritet paga pothuajse dyfish sezonin e ardhshëm, që do të thotë se ‘pronari’ i pesë topave të artë do të paguhet 40 milionë euro në vit.

28-vjeçari kështu do të bëhet futbollisti më i paguar në rruzull, duke lënë prapa tij futbollistë si Ronaldo, Neymar, Rooney e të tjerë.