Barcelonës iu mohua një penalti e pastër Barcelonës iu mohua një penalti e pastër
Barcelona është dëmtuar nga gjyqtari Rizzoli. Barcelonës i është mohuar një penallti e pastër në fund të ndeshjes kur Diego Godin e ka prekur... Barcelonës iu mohua një penalti e pastër

Barcelona është dëmtuar nga gjyqtari Rizzoli.

Barcelonës i është mohuar një penallti e pastër në fund të ndeshjes kur Diego Godin e ka prekur topin me dorë.

Edhe pse shihej shumë qartë se Godin e preku topin, gjyqtari i takimit Nicola Rizzoli nuk akordoi penallti dhe kështu Barcelona u mposht 2:0 dhe u eliminua nga Liga e Kampionëve.