Basha: Kemi mbështetjen e PPE-së për vettingun në politikë Basha: Kemi mbështetjen e PPE-së për vettingun në politikë
Kryetari i PD-së Lulzim Basha ka deklaruar këtë të mërkurë se ka mbështetjen e Partive Popullore Evropian për vettingun në politikë. Basha ka shkruar... Basha: Kemi mbështetjen e PPE-së për vettingun në politikë

Kryetari i PD-së Lulzim Basha ka deklaruar këtë të mërkurë se ka mbështetjen e Partive Popullore Evropian për vettingun në politikë.

Basha ka shkruar një status në rrjetin social, pasi ka marrë pjesë ditën e sotme në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të PPE-së.

“Votimi për drejtuesit e EPP dhe rezolutat në Kongresin EPP Helsinki. Pritet debati mes kandidatëve Alex Stubb dhe Manfred Ëeber mbi vizionin tonë për Europën e vlerave. Up2EU Mbështetje dhe vlerësim nga liderët e EPP për betejën tonë për pastrimin e politikës nga krimi”, shkroi Basha në Twitter.