Ato pozicionohen në të njëjtën listë krahas emrave si Sia, Rihanna e Britney Spears. Bëhet fjalë për Bebe Rexhën dhe Dafina Kastratin, të cilat...

Ato pozicionohen në të njëjtën listë krahas emrave si Sia, Rihanna e Britney Spears.

Bëhet fjalë për Bebe Rexhën dhe Dafina Kastratin, të cilat gjenden në top 10 vendet e para të MTV-së.

Dafina me këngën “Shot Calling” ka arritur të marrë pozitën e 11-të në MTV Video Charts për këtë javë.

“In Name of Love” i Bebes, të cilën e solli në bashkëpunim me Martin Garrix, zë vendin e 16-të të listës.

Ndërkohë, te dyja këngëtaret kanë nisur të punojnë për projekte të reja, të cilat do ti publikojnë gjatë muajve të ardhshme.

mtv

mtvv