BEFASUESE-Sezon i dështuar, klubi i madh i SERISË A drejt shitjes te miliarderi BEFASUESE-Sezon i dështuar, klubi i madh i SERISË A drejt shitjes te miliarderi
Presidenti i PSG-së Nasser Al-Khelaifi po e merr seriozisht blerjen e klubit të Romës. Biznesmeni i njohur i naftës nga Katari ka kërkuar takim... BEFASUESE-Sezon i dështuar, klubi i madh i SERISË A drejt shitjes te miliarderi

Presidenti i PSG-së Nasser Al-Khelaifi po e merr seriozisht blerjen e klubit të Romës. Biznesmeni i njohur i naftës nga Katari ka kërkuar takim me presidentin e Romës James Pallotta në gjysmën e parë të prillit në një hotel luksoz të Romës, por ai takim nuk u realizua dhe në 2 maj Pallotta e refuzoi ofertën e homologut të kampionëve të Francës.

Megjithatë, duke parë rezultatet negative dhe mungesën e financave të shëndosha, nuk përjashtohet që shitja e aksioneve të klubit verdhekuq te Grupi i Investimeve të Katarit, i cili ka për president Al-Khelaifin.