Bëni kujdes kur ta pyesni Lorin për Vis Bajraktarin se mund t’ju ndodhë kjo gjë! Bëni kujdes kur ta pyesni Lorin për Vis Bajraktarin se mund t’ju ndodhë kjo gjë!
Të gjithë janë bërë lëmsh dhe deri kur ata ta pranojnë ose mohojnë publikisht do të merret vesh e vërteta e marrëdhënies së tyre. Pak... Bëni kujdes kur ta pyesni Lorin për Vis Bajraktarin se mund t’ju ndodhë kjo gjë!

Të gjithë janë bërë lëmsh dhe deri kur ata ta pranojnë ose mohojnë publikisht do të merret vesh e vërteta e marrëdhënies së tyre. Pak ditë më parë Lori Hoxha, shkruante se duhet të ketë kujdes çfarë shkruan në rrjetet sociale sepse “bëhet nami”.

Dhe në fakt Lori ka shumë të drejtë pasi në një postim të radhës në Instagram, fansat kujtuan se ajo sapo e pranoi indirekt ndarjen nga Vis Bajraktari.

Në një foto të publikuar në Instagram, Lori shkroi: “Do më kalojë, thjesht duhet të jem pak dramatike në fillim”. Mirëpo ky përshkrim nuk qëndroi shumë në atë foto pasi Lori e fshiu duke e zëvendësuar me një emoji, mirëpo një detaj tjetër po na bën përshtypje.

1

 

Duke marrë shkas nga përshkrimi i parë: “Do më kalojë, thjesht duhet të jem pak dramatike në fillim”, shumë fansa e kanë pyetur nëse është ndarë me Vis Bajraktarin, por këto pyetje nuk janë më në komentet e fotos (një prej tyre e kemi ruajtur).

2

 

E pyetja që po na mundon shumë është “i fshiu Lori komentet që e pyetën për Visin, apo i fshinë vetë fansat?”.