Big Mama është një këngëtare tejet e pëlqyer dhe e përfolur shqiptare. Ajo që e bëri atë në qendër të medieve dhe të publikut...

Big Mama është një këngëtare tejet e pëlqyer dhe e përfolur shqiptare.

Ajo që e bëri atë në qendër të medieve dhe të publikut është ndryshimi që ajo bëri në pamje duke i humbur kilogramët e tepërt. E tani Big Mama është tejet aktive edhe në rrjete sociale me postime të panumërta.

Ajo se fundmi ka publikuar disa foto nga pushimet në Turqi. E shfaqur nga pishina, Big Mama ka ‘shkri’ pushuesit me linjat e saj.