Bima kuruese, “HELM” i vërtetë për puçrra! Bima kuruese, “HELM” i vërtetë për puçrra!
Nëse keni zgjedhur produktin natyror për kurimin lëkurës, atëherë nuk keni arsye të brengoseni. Propozimi ynë është që të provoni me sallatë të gjelbër!... Bima kuruese, “HELM” i vërtetë për puçrra!

Nëse keni zgjedhur produktin natyror për kurimin lëkurës, atëherë nuk keni arsye të brengoseni. Propozimi ynë është që të provoni me sallatë të gjelbër!

Losioni nga sallata e gjelbër zbut skuqjen e lëkurës të cilën e shkaktojnë rrezet e diellit.

Veç kësaj, është e njohur edhe si “helm” kundër puçrrave.

f

Është e nevojshme që fletët e kësaj perime t’i zieni në zjarr të ngadaltë rreth një orë e gjysmë.

Kur t’i kulloni, hidhni, por ruajeni lëngun e përftuar.

Atë do ta përdorni si losion, afati i të cilit është tri ditë, mirëpo duhet që ta ruani në një vend të errët dhe të ftohtë.

Kjo bimë është “HELM” i vërtetë për puçrra!