Bislimi: Mos e keqpërdorni liberalizimin e vizave [video] Bislimi: Mos e keqpërdorni liberalizimin e vizave [video]
Analisti nga Kosova që sapo ka përfunduar një program për marrëdhëniet transatlantike në Shtetet e Bashkuara, vlerëson anëtarësimin e Kosovës në UEFA dhe propozimin... Bislimi: Mos e keqpërdorni liberalizimin e vizave [video]

Analisti nga Kosova që sapo ka përfunduar një program për marrëdhëniet transatlantike në Shtetet e Bashkuara, vlerëson anëtarësimin e Kosovës në UEFA dhe propozimin për liberalizimin e vizave, si zhvillime shumë të rëndësishme për vendin.
Faton Bislimi që sapo ka përfunduar një program me organizatën German Marshall Fund në Washington, tërheq vëmendjen që qytetarët e Kosovës të mos e keqpërdorin liberalizimin e vizave, ndërsa për sa i takon ankesës së Serbisë për anëtarësim në UEFA, thotë se ajo tregon se Beogradi nuk po tregon vullnet për të zbatuar marrëveshjen me Prishtinën, përcjell VoA.