Bluza qesharake/interesante Bluza qesharake/interesante

Bluza qesharake/interesante

Kureshtje 25 February, 2016, 13:27

Bluzat pa jakë që në anglisht njihen si “T-shirts” konsiderohen si një prej veshjeve më të përhapura të shekullit dhe idetë kreative kanë bërë... Bluza qesharake/interesante

Bluzat pa jakë që në anglisht njihen si “T-shirts” konsiderohen si një prej veshjeve më të përhapura të shekullit dhe idetë kreative kanë bërë që dizajni i tyre të mos dalë asnjëherë nga moda. Gjeni disa modele të papara bluzash, të cilat do ju argëtojnë njëkohësisht.

TSHIRT 1

TSHIRT 2

TSHIRT 3

TSHIRT 4

TSHIRT