Bora shemb çatinë e karburantit, vdes punonjësi Bora shemb çatinë e karburantit, vdes punonjësi
Një incident i rëndë ka ndodhur si pasojë e motit të keq në qytetin e Shkodrës. Bora ka shembur çatinë e karburantit në hyrje... Bora shemb çatinë e karburantit, vdes punonjësi

Një incident i rëndë ka ndodhur si pasojë e motit të keq në qytetin e Shkodrës.

Bora ka shembur çatinë e karburantit në hyrje të Shkodrës dhe çatia ka zënë brenda punonjësin.

Mësohet se ka humbur jetën shtetasi T.L.