Cakaj: Shqipëria e Holanda të angazhuara për bashkëpunim Cakaj: Shqipëria e Holanda të angazhuara për bashkëpunim
Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj është takuar sot me zyrtarin holandez, Thijasvander Plas. Në një postim në Twitter, Cakaj ka... Cakaj: Shqipëria e Holanda të angazhuara për bashkëpunim

Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj është takuar sot me zyrtarin holandez, Thijasvander Plas.

Në një postim në Twitter, Cakaj ka njoftuar se çka është diskutuar në takim, transmeton Indeksonline.

“Kisha një takim me Thijasvander Plas. Diskutuam për zhvillimet aktuale në Shqipëri, raportin e Komisionit Evropian dhe domosdoshmërinë e një vendimi pozitiv për të ecur përpara me hapjen e bisedimeve për pranim në BE.

Shqipëria dhe Holanda së bashku të angazhuar për të rritur bashkëpunimin në fushat e interesit”,ka shkruar Cakaj.