Capital T tregon anën humane, shtron iftar për 310 persona Capital T tregon anën humane, shtron iftar për 310 persona
Capital T veçse një reper i suksesshëm, ai shpesh e ka dëshmuar që është edhe një humanist i madh. Jo rrallë herë reperi ka... Capital T tregon anën humane, shtron iftar për 310 persona

Capital T veçse një reper i suksesshëm, ai shpesh e ka dëshmuar që është edhe një humanist i madh.

Jo rrallë herë reperi ka ndihmuar familjet në nevojë.

Ndërsa, ai sot ka bërë një vepër të madhe humane, duke dhuruar iftar për 310 persona, madje artisti edhe ka bërë iftar me ta.

 Këtë gjest të tij e ka përgëzuar humanisiti z.Halil Kastrati, i cili ka postuar një foto në Instagram ku shihet së bashku me Capital T.

“Trimi sot dhuroj iftarin për 310 persona në kuzhinën tonë si dhe ishte bashkë me ne në iftar,” shkruan Kastrati në Instagram.