VIP
Pas ahengut të revistës “GQ” dhe “Warner Bros”, këngëtarja me prejardhje shqiptare, Rita Ora ka hapur zyrtarisht barin e Coca Colas në Londër. E veshur në të kuqe nga koleksioni i modës vjeshtë – dimër 2016 të stilistit Antonio Berardi, krijuesja e hitit “Shine Ya Light” ka promovuar produktin... Më shumë