Fun
Thyen rekord botëror: shuan qirinjët me…
Disa njerëz janë heronj të futbollit, të tjerët gjeni në matematikë, por secili ka një talent, disa më pak të dukshme se të tjerët. Merrni këtë njeri për shembull, i cili pretendon se ka thyer rekordin botëror për shuarjen e qirinjve duke përdorur vetëm funksionet e tij natyrore trupore.... Më shumë
Top 5 komentet më epike në Facebook (Foto)
Këtu ju kemi paraqitur top 5 komentet më epike dhe mjaft interesante në Facebook: Më shumë
10 rastet kur propozimi për martesë shkoi keq
Propozimi për martesë? A e keni menduar se mund të iu shkojë keq? Ja dhjetë raste të filmuara kur propozimet dështuan. Më shumë
Ky fëmijë ka një të qeshur tërheqëse (Video)
E qeshura është ilaçi më i mirë. Qeshja e një fëmije mund të jetë më e mira ndër më të mirat. Në këtë video, 9-muajshja Bennet përderisa luan me qenin e shtëpisë, fillon të qeshë në një mënyrë interesante. Shiko: Më shumë
Ja pse të kesh një super-veturë të ndihmon me femrat(VIDEO)
Një djalosh i cili ka bërë një eksperiment social se si të kesh një super-veturë, të ndihmon me femrat. Më shumë
Top videot më qesharake në 2015

Top videot më qesharake në 2015

Fun 13 January, 2016, 17:13

Në këtë video mund të shihni përmbledhjen me videot më qesharake dhe interesante të vitit që lam pas. Më shumë
10 gabimet filmike që i shpëtuan editimit (VIDEO)
Edhe kompanitë botërore filmike nuk është se nuk gabojnë. Në këtë video mund ti shikoni top 10 gabimet ndër filmat më të shikuar të të gjitha kohërave. Më shumë
Është pothuajse e pamundur të mos qeshësh (VIDEO)
Një përmbledhje mjaft interesante dhe mjaft sfiduese në aspektin se kjo video ju sprovon seriozitetin tuaj në raste pothuajse të pamundura që të mos qeshësh. Më shumë
Aplikacioni që ua ndërron fytyrat (FOTO)
Njerëzit në shumicën e kohës përdorin filtër të ndryshëm, për të përmirësuar fotografitë. Por, ka të tillë që përdorin aplikacionin ‘Face Swap’, duke bërë që fytyrave të iu ndërrohet vendi dhe të dalin foto interesante. Ja disa shembuj: Më shumë
Kënga e Adele “Hello” në versionin komik (VIDEO)
Një djalosh i cili në bashkëpunim me shoqërinë e tij, ka krijuar versionin komik të video spotit të Adele “Hello”. http://brightcove04.brightcove.com/34/4244402466001/201512/2513/4244402466001_4679601069001_4673687502001.mp4 Më shumë