Arbana Xharra në “Intervista Kuqezi”, në Sovrani.info
Në serinë e intervistave të quajtura “Intervista Kuqezi”, që realizohen me personalitete të ndryshme shqiptare, nga Gazeta Online “Sovrani.info”, me një bllok pyetjesh ekskluzivisht mbi Shqipërinë dhe shqiptarët, është përgjigjur Arbana Xharra. 1. Cili është vendi më i bukur shqiptar? – Berati 2. Kush është personaliteti shqiptar më i... Më shumë
Xhevdet Jashari në “Intervista Kuqezi”, në Sovrani.info
Në serinë e intervistave të quajtura “Intervista Kuqezi”, që realizohen me personalitete të ndryshme shqiptare, nga Gazeta Online “Sovrani.info”, me një bllok pyetjesh ekskluzivisht mbi Shqipërinë dhe shqiptarët, është përgjigjur Xhevdet Jashari. 1. Cili është vendi më i bukur shqiptar? – Ka shumë, po më shumë më pëlqen Gjirokastra. 2.... Më shumë
Në serinë e intervistave të quajtura “Intervista Kuqezi”, që realizohen me personalitete të ndryshme shqiptare, nga Gazeta Online “Sovrani.info”, me një bllok pyetjesh ekskluzivisht mbi Shqipërinë dhe shqiptarët, është përgjigjur Blerina Kllokoqi Rugova.   1. Cili është vendi më i bukur shqiptar? – Novo Bërda, sepse ka trashëgimi kulturore.... Më shumë
Në serinë e intervistave të quajtura “Intervista Kuqezi”, që realizohen me personalitete të ndryshme shqiptare, nga Gazeta Online “Sovrani.info”, me një bllok pyetjesh ekskluzivisht mbi Shqipërinë dhe shqiptarët, është përgjigjur aktorja May-Linda Kosumovic.   1. Cili është vendi më i bukur shqiptar? – Struga. 2. Kush është personaliteti shqiptar... Më shumë
Edi Kastrati në “Intervista Kuqezi”, në Sovrani.info
Në serinë e intervistave të quajtura “Intervista Kuqezi”, që realizohen me personalitete të ndryshme shqiptare, nga Gazeta Online “Sovrani.info”, me një bllok pyetjesh ekskluzivisht mbi Shqipërinë dhe shqiptarët, është përgjigjur aktori Edi Kastrati. Këto janë përgjigjet e tij në pyetjet e parashtruara nga Sovrani.info: Cili është vendi më i... Më shumë
Fatmir Spahiu në “Intervista Kuqezi”, në Sovrani.info
Në serinë e intervistave të quajtura “Intervista Kuqezi”, që do të realizohen me personalitete të ndryshme shqiptare, nga Gazeta Online “Sovrani.info”, me një bllok pyetjesh ekskluzivisht mbi Shqipërinë dhe shqiptarët, i pari është përgjigjur aktori Fatmir Spahiu. Këto janë përgjigjet e tij në pyetjet e parashtruara nga Sovrani.info: Cili është... Më shumë