ART
Artistët promovojnë “Karvanin e Lirisë” nesër mbrëma në Çarshinë e Shkupit
Karvani i Lirisë, projekt i financuar nga USAID, i realizuar nga CIVIL – Qendra për Liri, do të jetë në Klubin Menada (Çarshia e Vjetër në Shkup), të enjten, 21 korrik, nga ora 17 deri në mesnatë. Muzikantë, këngëtarë, aktorë, piktorë, poetë, DJ, artistë multimedialë, si dhe media, organizata... Më shumë
Rikthehet bendi “Marigona”, sot mbajnë koncert
Në një intervistë të dhënë për KultPlus, Vullnet Sefaja ka thënë në lidhje me këtë koncert se do të interpretohen këngë hite të këtij bendi, të cilat janë lansuar nëpër vite. Për hir të festimit të 25 vjetorit të pop-rok bendit të mirënjohur Marigona, në Parkun e Bibliotekës Kombëtare... Më shumë