Ndaloni “vërshimet” në kuzhinë me lugë druri
Me siguri që nuk doni as ta mendoni se sa e bezddisshme është pjesa kur keni lënë të ziejë diçka në sobë dhe ajo derdhet e tëra mbi të. Veçanërisht kur bëhet fjalë për zierjen e pastave, sepse ju ndërkohë mbase jeni duke bërë diçka tjetër, por ato në... Më shumë
Kujdes, mos i bëni këto gabime në tryezën e ngrënies
Jeta plot tensione dhe angazhime, na bën të konsumojmë shumë shpejt ushqimin, të përtypemi shpejt dhe të mos i kushtojmë vëmendjen e duhur ushqimit. Procesi i të ngrënit duhet të jetë një ushtrim i vërtetë meditim, i domosdoshëm për të gjetur qetësinë. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme... Më shumë