Supë për fëmijë

Supë për fëmijë

Kureshtjekuzhina 21 October, 2016, 9:20

Vjeshta sapo ka arritur, shkolla ka filluar tashmë, të gjithë pak a shumë jemi kthyer në rutinë, sigurisht pyesni veten, çka do të përgatitni sot për drekë apo darkë familjarëve tuaj më të dashur, megjithatë, e dini se idea për një vakt të ri, drekë apo darkë nuk është... Më shumë
Ndaloni “vërshimet” në kuzhinë me lugë druri
Me siguri që nuk doni as ta mendoni se sa e bezddisshme është pjesa kur keni lënë të ziejë diçka në sobë dhe ajo derdhet e tëra mbi të. Veçanërisht kur bëhet fjalë për zierjen e pastave, sepse ju ndërkohë mbase jeni duke bërë diçka tjetër, por ato në... Më shumë
Kujdes, mos i bëni këto gabime në tryezën e ngrënies
Jeta plot tensione dhe angazhime, na bën të konsumojmë shumë shpejt ushqimin, të përtypemi shpejt dhe të mos i kushtojmë vëmendjen e duhur ushqimit. Procesi i të ngrënit duhet të jetë një ushtrim i vërtetë meditim, i domosdoshëm për të gjetur qetësinë. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme... Më shumë