Njihuni me kosovaren e parë që punon në Facebook
Nuk është i vogël numri i shqiptarëve që kanë korrur sukses jashtë vendit me punën dhe talentin e tyre. E tillë është Florentina Ferati nga Ferizaji, e cila ka arritur të punësohet në gjigantin Facebook, që njëherësh shënon edhe rrjetin social më të përdorur nga shqiptarët. Për suksesin e... Më shumë
14-vjeçari ia gjen gabimin Apple, kompania habit me atë që bën për të
Një adoleshent në Shtetet e Bashkuara të Amerikës zbuloi një të metë të sigurisë sistemin video-thirrës FaceTime të Apple është dëmëshpërbyer për këtë gjë. Mësohet se kompania Apple do t’i japë një shumë të caktuar 14-vjeçarit Grant Thompson. Ende nuk bëhet e ditur se sa do të jetë kjo... Më shumë