Kryeministri turk: Turqia nuk do motivohet nga dëshira për hakmarrje
Kryeministri turk, Binli Yildirim ka thënë se Turqia nuk do të motivohet nga dëshira për hakmarrje ndaj organizatoreve të grusht shtetit, dhe do ti rikthehet sundimit të ligjit. “Turqia do i rikthehet sundimit të ligjit dhe nuk do të motivohet nga dëshira për hakmarrje në ndjekjen e të dyshuarve... Më shumë